Погрожував підірвати будівлю обласної адміністрації: у Запоріжжі викрили псевдомінера

Днями, 23 січня, до відділу поліції у Запоріжжі зателефонував чоловік та, не назвавшись, повідомив, що за допомогою вибухового пристрою підірве обласну адміністрацію.

Про це повідомляє Акцент з посиланням на ГУНП в Запорізькій області.

Приміщення адмінбудівлі та прилеглу до неї територію оперативно оглянули працівники управління вибухотехнічної служби. Вибухонебезпечних предметів спеціалісти не виявили.

Водночас оперативники територіального підрозділу поліції провели низку заходів та встановили особу правопорушника. Ним виявився 23-річний раніше не судимий місцевий житель. До поліції він телефонував у стані алкогольного сп’яніння.

Чоловіка затримали на підставі ч. 1 ст. 261 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Відносно нього дільничний офіцер поліції склав матеріали за ст. ст. 173 (Дрібне хуліганство), 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) Кодексу України про адміністративні правопорушення. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

На Запоріжжі зарізали зрадницю, яка приєдналася до «народної міліції» (ФОТО) Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/pogrozhuvav-pidirvati-budivlyu-oblasnoyi-administratsiyi-u-zaporizhzhi-vikrili-psevdominera/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top