Як виглядають відновлені квартири у будинку на Зестафонській, 10 у Запоріжжі (ФОТО)

У постраждалому під’їзді будинку на Зестафонській, 10 у Запоріжжі роботи з відновленя практично завершено.

У 2-му під’їзді, який був зруйнований внаслідок ворожої атаки у жовтні 2022 року, тривають активні ремонтні роботи. Про це повідомляє Акцент з посиланням на міську раду.

Після того, як представники «Запоріжгазу» закінчать роботи по підключенню квартир 1-го підʼїзду до газопостачання, підрядник приступить до фарбування сходових маршів та укладання керамічної плитки на сходових клітинах.

Як виглядають квартири зсередини, можна подивитися нижче на фото.

Щодо ситуації ще на 3-х будинках: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Сталеварів, 16. У квартирах відновлюваного під’їзду прокладають електромережі. Після цього тут розпочнеться монтаж інженерних мереж. У найближчих планах — початок оздоблювальних робіт у відновлених квартирах та завершення укладання металочерепиці. Кияшка, 22. У будинку замінили два каналізаційні випуски, завершують заміну ще двох. Почали укладання кахелю у санвузлах квартир і прокладання електромереж у приміщенні ЦНАПу.Соборний, 151. У відновлених квартирах клеять шпалери, укладають кахель і ламінат, встановлюють сантехніку. Триває ремонт постраждалих квартири в інших під’їздах. Ведуться роботи з утеплення перекриття даху. Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/yak-viglyadayut-vidnovleni-kvartiri-u-budinku-na-zestafonskij-10-u-zaporizhzhi-foto/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top