Іван Федоров прокоментував можливе призначення головою ЗОВА: хто може очолити Мелітополь (ФОТО, ВІДЕО)

В телеефірі діючий мер Мелітополя підтвердив, що Кабінет Міністрів погодив його кандидатуру на посаду голови ЗОВА та вказав, хто може виконувати обов’язки міського голови Мелітополя.

Про це повідомляє «Акцент».

Він додав, що остаточне рішення про призначення в ЗОВА — за Президентом України. В ефірі телемарафону Іван Федорова також відповів, хто виконуватиме обов’язки міського голови Мелітополя. Адже в мережі інтернет почали ширитись різні чутки, мелітопольці в окупації хвилюються, чи не покинуть їх на призволяще.

У разі мого призначення, функції міського голови виконуватиме секретар міськради або мій перший заступник. Як вирішить команда. Ключове для нас і наших жителів — команда міста продовжить захищати інтереси мелітопольців. Жодна функція і жодна робота всієї команди не зупиниться, а продовжиться. Ми як захищали інтереси мелітопольців, так і далі будемо продовжувати їх захищати, — зазначив Іван Федоров

Зазначимо, посаду секретаря міськради Мелітополя обіймає Роман Романов, а посаду першого заступника — Ірина Рудакова. Обидва є уродженцями міста.

Ірина Рудакова Романов Роман

Нагадаємо, що діючий голова ЗОВА Юрій Малашко відмовився «коментувати будь-що, що не є указом президента».

Хто такий Іван Федоров

З 2008 року він був помічником депутата і «полюбив громадське життя». А потім познайомився із тодішнім мером Дмитром Сичовим, який став його провідником.

Тоді, у 2010, у віці 22 років він обрався депутатом Мелітопольської міської ради.

«У «дорослу» політику мене запросив мер Дмитро Сичов. Мій батько був депутатом міськради, я допомагав йому у роботі на окрузі. У мера з батьком стосунки були добрі, навіть дружні. Дмитро Вікторович запропонував мені балотуватися до міськради», – розповідав Федоров.

Першою його політсилою стала «Партія регіонів». Згодом пояснював: «У «Партії регіонів» були правильні гасла, але неправильні дії».

У 2014 він почав працювати заступником у іншого міського голови – Сергія Мінька. Курував комунальну, архітектурну та будівельні сфери. Паралельно увійшов до Запорізької облради від БПП «Солідарність» Петра Порошенка. Там працював у комісії з питань бюджету.

Влітку 2019 року Федоров переміг у конкурсі на посаду керівника Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

Пропрацював там лише кілька місяців і знову повернувся в рідну область – Кабмін призначив його першим заступником голови Запорізької облдержадміністрації.

На місцевих виборах восени 2020 року Федоров висувався в мери Мелітополя від партії попереднього градоначальника – «Команди Сергія Мінька». Переміг, отримавши 59,6% підтримки.

Певний час після окупації Мелітополя перебував у полоні росіян. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/ivan-fedorov-prokomentuvav-mozhlive-priznachennya-golovoyu-zova-hto-mozhe-ocholiti-melitopol-foto-video/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top