Жителів окупованого півдня Запоріжжя змушують доносити на сусідів

Жителів тимчасово окупованого півдня Запоріжжя змушують доносити на сусідів. Апробована на мешканцях Мелітополя метода рашістів, тепер розповсюджується у Бердянську.

Окупанти ніяк не вгомоняться все шукають ворогів. Бердянці повідомляють, що у бюджетних закладах міста працівників змушують заповнювати анкети з даними про те, чи є серед їх знайомих «соціально небезпечні»: В детской поликлинике русня раздала анкеты сотрудникам: у вас есть какая-то информация об этом? Там прямым текстом просят сотрудников доносить на людей которые, что либо знают про Азов и ПС, — пишуть «Бердянську Сьогодні» читачі.

Бердянці не розуміють, чому мають це робити та чому рідні повинні відповідати? Усі розуміють, що у окупації залишилось багато стареньких, які не змогли або не захотіли покидати свої домівки. Звісно частина їх дітей, як свідомі українці, пішли захищати свою державу.

Але ж окупанти намагаються залякати бердянців, стверджуючи, що ці люди несуть загрозу для них. Але ж на відміну від окупантів, бердянці розуміють, хто тут насправді несе загрозу!

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/zhyteliv-okupovanoho-pivdnia-zaporizhzhia-zmushuiut-donosyty-na-susidiv.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top