У Мелітополі 18-річна зрадниця активно служить окупантам — носиться з триколором і підтримує путіна (ФОТО)

Відома у вузьких колах зрадниця – Анастасія Золотова 2005 року народження. 18 років їй виповнилося в листопаді минулого року, але активно допомагати російським загарбникам дівчина стала ще до повноліття.

Про це повідомляє «Акцент» з посиланням на «РІА М«.

Мелітопольці, особисто знайомі із Золотовою, розповідають, що вона від початку повномасштабного вторгнення стала відкрито підтримувати окупацію рідного міста.

У грудні 2022 року Анастасія, яка раніше навчалася в ліцеї №5, балотувалася в президенти вже захопленої на той момент рашистами гімназії №1. У своїй передвиборчій програмі юна «ватниця» вказувала, що «мріє очолювати шкільний парламент і влаштовувати будь-які «патріотичні» флешмоби та заходи».

В Мелитополе малолетняя предательница возглавила рашистскую молодежную организацию 2

У тому ж 2022 році Золотова очолила громадський молодіжний рух, відділення «молодої гвардії єдиної росії» міста Мелітополь. Зрадниця є волонтером та займається громадськими проектами під керівництвом так званого міністерства молоді, спорту адміністрації Запорізької області, пише команда розслідувачів evocation.info.

Так, наприклад, на честь роковин «возз’єднання» росії з «новими територіями» Анастасія та її молода команда взяли активну участь у розгортанні триколору на площі Перемоги.

В Мелитополе малолетняя предательница возглавила рашистскую молодежную организацию 3

Крім цього, посібниця окупантів організовує безліч міських заходів, які відбуваються у найкращих традиціях «російського світу», бере участь у різних сходах рашистів. Природно, дівчина висловлює активну підтримку російських вояків, які беруть участь у «сво» і чекає на їхнє швидке повернення «з перемогою».

І, звичайно ж, зрадниця не могла залишитися осторонь «виборів» президента Росії. Золотова віддала свій підпис за диктатора путіна, підтримавши його кандидатуру. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Окупанти намагалися просунутися на межі між Запорізькою і Донецькою областями (КАРТА) Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/u-melitopoli-18-richna-zradnitsya-aktivno-sluzhit-okupantam-nositsya-z-trikolorom-i-pidtrimuye-putina-foto/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top