Де на Запорізькому напрямку не вистачає артснарядів і де найбільше працюють FPV-дронами (КАРТА)

Українські захисники відчувають значний снарядний дефіцит — на багатьох ділянках фронту артилерія «мовчить» і для відбиття штурмів доводиться покладатися лише на FPV-дрони.

Аналітики телеграм-каналу «Ока Гора» на основі супутникових знімків та завдяки наявності сніжного покрову проаналізували активність української та російської артилерії, а також FPV-дронів на основних ділянках фронту. Яка склалася ситуація на Запорізькому напорямку, розповідає Акцент.

Як повідомляється, на Півдні експерти розглянули ситуацію у трьох місцях – Роботине, Марфопіль та Времіївський виступ (Урожайне).

Роботине: Тут особливо й казати нема чого, переважає артилерія Росії. З нашого боку видно самотні постріли. Марфополь: Але така ситуація як із Роботиним добре, що не скрізь, фронт трохи на схід стоїть, і тут активність арти з двох сторін однакова. Урожайне: Тут уже ситуація краща, ніж біля Роботиного. Артилерія не така інтенсивна, але все ж таки перевага в Росії. Ситуація з артобстрілами біля Роботиного наслідки артобстрілів біля Роботиного артобстріли біля Марфопілю (Гуляйполя) Артобстріли біля Урожайного Результати двомісячного наступу росіян на Запорізькому напрямку: що далі (ВІДЕО, КАРТА) Активність роботи FPV-дронів на Запорізькому напрямку

На Запорізькому напрямку найбільша активність FPV-дронів спостергігається саме в районі Роботиного, там де ЗСУ мають найбільший снарядний «голод». Вочевидь, таким чином Сили оборони намагаються вирівняти ситуацію з відсутністю БК до артилерії. Активність FPV-камікадзе на сході Запорізької області (на кордоні з Донецькою) — значно менша.

Активність використаання FPV-дронів

Як відомо, нестача артснарядів спостергігається через зменшення та відсутністю в останні місяці військової допомоги від США.

Нагадаємо, вчора було опубліковано відео знищення «опорників» росіян на Запоріжжі: на їх місцях дистанційно встановили прапори України.

Як раніше сьогодні інформував Акцент, окупанти намагалися просунутися на межі між Запорізькою і Донецькою областями (КАРТА) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/de-na-zaporizkomu-napryamku-ne-vistachaye-artsnaryadiv-i-de-najbilshe-pratsyuyut-fpv-dronami-karta/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top