У Мелітополі студент-зрадник отримав посаду від окупантів за вірність загарбникам (ФОТО)

Уродженець Мелітопольського району Данило Гончаров повірив у «російський світ» та пішов на службу до рашистів. Спочатку він став студентом фейкового вишу «мгу».

Про це повідомляє «Акцент» з посиланням на «РІА М».

Данило Гончаров
ПІБ: Гончаров Данило Олегович,
Дата народження: 20.11.2002 р. (21 рік)
Місце народження: село Давидівка, Якимівська ОТГ, Мелітопольський район.

Данило Гончаров народився у маленькому селі Давидівка в Якимівській громаді Мелітопольського району. Родина Данила виявилася «ватною». Зокрема, його тітка Тетяна після анексії Криму у 2014 році підтримала «матінку-росію» і, як кажуть, кинулася у вир «російського світу» з головою.

Мабуть, така спорідненість і зіграла злий жарт — змалку поглинаючи російську ідеологію, після окупації Мелітопольського району Гончаров зважився на зраду.

Данил вступив до лав таких проросійських молодіжних рухів, як «Південь молодий», і активно виконує роль лідера студентського колективу, голови спортивного напряму в університеті, молодого патріота з приєднаних територій.

Крім усього, Гончаров позиціонує себе як волонтера і має аж 46,5 години самовідданої роботи на благо пропаганди.

Нагадаємо, у Мелітополі 18-річна зрадниця активно служить окупантам — носиться з триколором і підтримує путіна. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/u-melitopoli-student-zradnik-otrimav-posadu-vid-okupantiv-za-virnist-zagarbnikam-foto/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top