Серед військових, яких вдалося повернути додому з російського полону, 21-річний мешканець Запорізької області

Сьогодні, 31 січня, повернули додому 207 громадян України, серед яких — 21-річний військовий Віктор Вогнистий з Запорізької області.

«Російські окупанти утримували його в полоні з середини травня 2022 року, коли він опинився у полоні під час наказу в Маріуполі (Азовсталь). Віктор був у військовій частині 3029 Національної гвардіх України, повідомляють журналісти «Суспільне Запоріжжя».

«Його тримали в Свердловській колонії Луганської області, або можна сказати Довжанська. Весь цей час контакту не було, я знала про те, що він знаходиться там, тільки від обміняних хлопців, яких обміняли в лютому — березні минулого року. Він солдат за контрактом. В жовтні був 21 рік”, — розповідає матір військового, Тетяна Вогниста.

Зауважимо, за інформацією пресслужби очільника ЗОВА Юрія Малашка, сьогодні визволено з полону 46 солдатів, сержантів та офіцерів, які оборонили Запорізький напрямок (з 207 громадян України).

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/sered-viyskovykh-iakykh-vdalosia-povernuty-dodomu-z-rosiyskoho-polonu-21-richnyy-meshkanets-zaporizkoi-oblasti.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top