Приватбанк ввів нові обмеження на відкриття карток

ПриватБанк розширив можливості для українських громадян, чиє майно зазнало ушкоджень або було знищено в результаті військових дій, надавши їм опцію реєстрації декількох карток у рамках ініціативи «єВідновлення». Про це повідомляє пресслужба банку.

Таке нововведення спрямоване на підтримку осіб, котрі втратили або отримали значні пошкодження кількох об’єктів нерухомості через бойові дії. Відповідно до заяви банку, цей крок є відповіддю на потреби громадян в швидкому та ефективному відновленні.

Як отримати виплати

Процес забезпечення фінансової допомоги здійснюється через кілька етапів:

Перш за все, необхідно зареєструвати факт пошкодження або знищення майна через мобільний застосунок або веб-портал Дія, якщо ця інформація ще не була надана;Потім, відкрити спеціальний рахунок «єВідновлення» в ПриватБанку, що можливо зробити одночасно з поданням заявки;Подати через Дію заяву на отримання допомоги;Очікувати на зворотний зв’язок від комісії місцевої влади, яка проведе огляд пошкоджень і визначить суму компенсації;Дочекатися офіційного повідомлення у Дії про рішення комісії;Отримати належні кошти на картку «єВідновлення».

За офіційною статистикою, переважна більшість осіб, які скористалися можливістю виплат через програму Дія, обрали саме ПриватБанк для цих цілей. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/privatbank-vviv-novi-obmezhennya-na-vidkrittya-kartok/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top