На Запоріжжі вчора ворог штурмував три ділянки фронту: де активізувались окупанти (КАРТА)

Вчора, 9 лютого, на Запоріжжі окупанти здійснили 3 штурми, також дві атаки ворога зафіксовано неподалік межі між Донецької і Запорізькою областю.

Про це повідомляють у ранкових зведеннях прес-служби Генштабу ЗСУ та ЗОВА, передає «Акцент».

На Запорізькому напрямку Сили оборони відбили 3 атаки противника західніше Новопокровки, Вербового та в районі Роботиного Запорізької області.

На Шахтарському напрямку нашими захисниками відбито 2 атаки ворога південніше Золотої Ниви Донецької області та північніше Приютного Запорізької області.

«Водночас, наші воїни активними діями завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту», — йдеться у тексті.

В ЗОВА додають, минулої доби ворог завдав 87 ударів по 19 населених пунктах Запорізької області.

Рашисти обстріляли з РСЗВ Темирівку, Роботине й Степногірськ, вгатили 2 авіаснарядами по Роботиному, а також здійснили 24 БПЛА-атаки по Гуляйполю, Новоандріївці, Малій Токмачці, Чарівному, Червоному, Малинівці, Левадному, П’ятихатках та Лобковому.

По території Новодарівки, Роботиного, Новоданилівки, Полтавки, Чарівного, Левадного, Степногірська, Степового, Кам’янського та інших прифронтових міст і сіл прийшлося 58 артударів.

Надійшло 3 повідомлення про руйнування житлових будинків. Без постраждалих. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/na-zaporizhzhi-vchora-vorog-shturmuvav-tri-dilyanki-frontu-de-aktivizuvalis-okupanti-karta/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top