У Запоріжжі «Ашан» у березні припинить роботу

Увечері 3 березня запорізький гіпермаркет “Ашан” надовго зачинить двері для покупців. А поки тривають знижки на деякі товари.

А клієнтам гіпермаркету вже кілька днів надходять на електронну пошту листи з проханням використати подарункові сертифікати, оскільки останній день роботи магазину в Запоріжжі – це 3 березня 2024 року. Також у листах нагадають, що магазини Ашан продовжують працювати онлайн, і бонусна картка залишається активною.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) 23 лютого 2023 року внесло французьку корпорацію Auchan Holding у перелік міжнародних спонсорів війни.

«Ця корпорація нині представлена в багатьох країнах світу та є однією з найбільших операторів роздрібних мереж, зокрема мережі продуктових гіпермаркетів Auchan (Ашан). Підставою для внесення до переліку міжнародних спонсорів війни стало те, що, під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну компанія відмовилась від припинення фінансування держави-терориста та не закрила свій бізнес у РФ», — йдеться у повідомленні НАЗК.

Також завдяки журналістським розслідуванням The Insider, Le Monde і Bellingcat стало відомо, що від початку повномасштабного вторгнення російська дочірня компанія французького «Ашану» постачала товари російським військовим на окупованих українських територіях під виглядом «гуманітарної допомоги», а також допомагала з виконанням мобілізаційних заходів у РФ.

Як раніше писав «Форпост», гіпермаркет “Ашан”, який у 2009 році відкрили на Набережній магістралі у ТРК City Mall, закривають, оскільки закінчується строк дії договору оренди. Нові умови орендодавця компанію, мовляв, не влаштовують.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/u-zaporizhzhi-ashan-u-berezni-prypynyt-robotu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top