Під Мелітополем окупанти влаштували погроми у магазинах: продавчиню знімали на камеру (ВІДЕО)

В одному із сіл під Мелітополем рашисти влаштували перевірку з погромом у сільських магазинах.

Про це повідомляє «Акцент» з посиланням на «РІА М».

У всьому, звичайно ж, у окупантів були винні продавці, які на вимогу озброєних вояків відпускали спиртне окупантам. Для показового «покарання» вояки витягли з магазину в селі Любимівка все спиртне: пиво у пластиці та банках демонстративно викинули прямо перед магазином.

На тлі магазину виставили продавця, змусили її тримати перед собою російський паспорт і все це знімали на камеру:

Ось на ваших очах було знищено 100 літрів алкогольної продукції. Продавати військовим спиртне не можна на період спеціальної військової операції. Ви погоджуєтесь з цим? — Запитував на камеру рашист. — Продавцю нічого не залишалося робити, як відповісти озброєним автоматами раштистам, що вона з усім згодна.

Коли ж камера від’їхала від обличчя жінки, другий вояка в балаклаві поліз у вивалене алкогольне звалище, щоб дістати, мабуть, вцілілу банку пива.

Подібну процедуру рашисти провели й у магазині «Лаванда». Продавець тут була молодша. Можливо, цей фактор вплинув на окупантів. Але викидати з крамниці спиртне вже ніхто не став. Обмежилися крайнім попередженням. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

За наступної контрольної закупівлі у вашому магазині вся алкогольна продукція, не важливо, пиво чи сильні спиртні напої, все буде знищено, — заявив контролер у камуфляжі. Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/pid-melitopolem-okupanti-vlashtuvali-pogromi-u-magazinah-prodavchinyu-znimali-na-kameru-video/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top