У Запоріжжі вносять зміни до бюджету після отримання державної субвенції: як розподілять кошти

На найближчій сесії міськради депутатам пропонують погодити внесення змін до бюджету за рахунок в частині збільшення доходів на 125 мільйонів гривень за рахунок субвенції з державного бюджету.

Про це повідомляється в проєктах рішень міськради, передає 061.

Так, ще в січні розпорядженням голови Запорізької обласної державної адміністрації надали субвенцію з місцевого бюджету на проектування, відновлення, будівництво, модернізацію, облаштування, ремонт об’єктів будівництва громадського призначення, соціальної сфери, культурної спадщини, житлово-комунального господарства, інших об’єктів, що мають вплив на життєдіяльність населення, за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету на 125,4 млн гривень.  Також міська влада отримує дотацію в 76 тисяч гривень на покриття витрат за спожиті комунальні послуги під час розміщення внутрішньо переміщених осіб у будівлях комунальної власності.

Загалом по напрямках ці гроші розподілять наступним чином: на 70 мільйонів гривень збільшуються видатки на капремонти укриттів в лікарнях. 38 мільйонів гривень спрямують на реконструкцію інфекційно-боксованого діагностичного відділення в дитячій лікарні.

Також збільшується на 8 мільйонів гривень фінансування капремонту укриття насосної станції «Павло-Кічкас», на реконструкцію хлораторної ДВС-2 спрямують 7,6 мільйонів гривень.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі збільшать фінансування освіти на 182 мільйони гривень.

Джерело: 061.ua

Источник: https://www.061.ua/news/3736133/u-zaporizzi-vnosat-zmini-do-budzetu-pisla-otrimanna-derzavnoi-subvencii-ak-rozpodilat-kosti

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top