Окупанти здійснили 8 штурмів на двох ділянках Запорізького напрямку: через обстріли є загиблі і поранені (КАРТА)

Вчора, 27 лютого, окупанти здійснили 8 штурмів на Запоріжжі і завдали 234 ударів по містам і селам, через що загинула жінка.

Про це у ранкових зведеннях повідомляють Генштаб ЗСУ та ЗОВА, передає «Акцент».

На Оріхівському напрямку силами оборони відбито 8 атак противника в районах населених пунктів Малинівка та Роботине Запорізької області.

«Водночас, наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту», — йдеться у тексті.

76-річна жителька загинула від ворожого снаряду у тимчасово окупованому селі Нове Пологівського району. 53-річний чоловік отримав поранення внаслідок артудару по прифронтовому Оріхову.

Військовослужбовці РФ здійснили 27 БПЛА-атак по Новоданилівці, Малинівці, Малій Токмачці та Роботиному, 11 РСЗВ-обстрілів Малої Токмачки й Роботиного, вгатили 9 авіаснарядами по Оріхову, Малій Токмачці, Левадному та Роботиному. 187 артударів прийшлися по території Гуляйполя, Оріхова, Малинівки, П’ятихаток, Приморського, Малих Щербаків та інших прифронтових міст і сіл.

Надійшло 27 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/okupanti-zdijsnili-8-shturmiv-na-dvoh-dilyankah-zaporizkogo-napryamku-cherez-obstrili-ye-zagibli-i-poraneni-karta/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top