Школи Запоріжжя незабаром почнуть працювати у змішаному режимі

Близкість фронту, періодичні обстріли російських вояк по мирному Запоріжжю та постійні тривоги не дозволяють впровадити у школах навчання у форматі офлайн, але є можливість почати заняття в школах за змішаною системою.

Про це під час брифінгу повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

«Школи Запоріжжя будуть працювати у змішаному режимі вже у березні. Ми розглянемо це питання на Раді оборони. Наприклад, ми погодили відкриття двох шкіл у Запорізькому районі», — повідомив Федоров.

Чиновник зазначив, що основним пріоритетом влади Запорізької області є створення безпечних умов під час освітнього процесу. Також потрібно докласти максимум зусиль задля того, аби кількість закладів, які працюють у змішаному форматі, була збільшена.

«У березні від 40 до 50 шкіл може вийти на змішану форму. Точну цифру поки не називаю, бо саме у ці дні проводиться перевірка укриттів. Після того, як отримаємо протокол, скажемо, яка кількість дітей вийде і яка кількість шкіл”, — заявив голова ЗОВА.

****

Нагадаємо, в суд направлені обвинувальні акти щодо колишнього начальника аварійно-рятувального загону ДСНС у Запоріжжі та п’яти його спільників, які, як важає слідство, розкрадали відомче пальне під час війни. Злочинне угрупування завдало державі збитків на суму понад 1,6 млн грн.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/shkoly-zaporizhzhia-nezabarom-pochnut-pratsiuvaty-u-zmishanomu-rezhymi.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top