Ліквідація організаторки «виборів» у Бердянську: з’явилося відео з місця підриву

Унаслідок сьогоднішнього підриву автомобіля в Бердянську було ліквідовано колаборантку Олену Ільїну. Вона займалася організацією «виборів».
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальницю Бердянської міської військової адміністрації Вікторію Галіціну.

Зазначається, що інцидент стався на вулиці Герцена, 117. Коли жінка сіла у власну автівку, спрацював вибуховий пристрій. Від отриманих травм вона померла у лікарні.

Галіціна повідомила, що загиблою виявилася Олена Ільїна, яка займалася організацією проведення незаконних «виборів».

Фото: Колаборанти (t.me/berdmisk)
«Її син — Микита Самойленко. На початку окупації активно підтримував росіян, відзначився публічними виступами та став широко відомим. Колишній прибиральник отримав посаду в «адміністрації окупантів», — додала начальниця адміністрації.
Вибухи, пов’язані з «виборами» у РФ
27 лютого у тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області пролунали вибухи біля входу в офіс окупаційної партії «Єдина Росія». Також вони прозвучали і неподалік «виборчої дільниці».
Також 30 серпня 2023 року у тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області також підірвали передвиборчий регіональний штаб «Єдиної Росії».
Нагадаємо, на початку вересня 2022 року аналогічний підрив штабу «Єдиної Росії» стався і у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Источник: https://golos.zp.ua/obshhestvo/265461/likvidacija-organizatorki-viboriv-u-berdjansku-zjavilosja-video-z-miscja-pidrivu

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top