Американська архітектурна компанія Gensler допомагатиме з розробкою проєкту підземної школи в Запоріжжі

До кінця поточного року у обласному центрі мають збудувати підземну школу, а з початку нового навчального сезону запорізьких школярів, ймовірно, переведуть на змішану форму навчання.

Представники відомої дизайнерської та архітекторської компанії Gensler допоможуть з розробкою проєкту, про що повідомив голова ЗОВА Іван Федоров у Telegram.

«Вже провели перемовини з одним із найвідоміших світових архітектурних бюро — компанією «Генслер». Саме вони допоможуть з розробкою проєктів. Обласна влада вже подала грантову заявку», — йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що у 2022 році ця компанія підписала Меморандум з представниками про взаєморозуміння щодо відновлення Ірпеня на Київщині.

Нагадаємо, на території запорізького ліцею №99 збудують велике підземне укриття площею близько 2-х тисяч квадратних метрів. Укриття буде розраховано на 1000 людей. Роботи проводитимуться коштом міжнародних партнерів.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/amerykanska-arkhitekturna-kompaniia-gensler-dopomahatyme-z-rozrobkoiu-proiektu-pidzemnoi-shkoly-v-zaporizhzhi.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top