Міноборони показало, як у Запорізькій області ведеться будівництво оборонних фортифікаційних споруд

Міністерство оборони України опублікувало фото з місця будівництва оборонних фортифікаційних споруд у Запорізькій області.




«На Запорізькому напрямку активно ведеться будівництво фортифікаційних споруд, включаючи «зуби дракона», бетонні укриття, траншеї та вогневі позиції», — йдеться у повідомленні.




За словами голови Запорізького обласного військового адміністрації Івана Федорова, уздовж лінії фронту зводяться різноманітні оборонні споруди, включаючи «зуби дракона», протитанкові рови, ходи сполучення та укриття. Як військові, так і цивільні підрядники працюють цілодобово над проєктом, затвердженим Міністерством оборони України.

«Існує велика багатоієрархічна система контролю якості. Генеральна інспекція Міноборони виїжджає моніторити виконання робіт, бригади, які перебувають в смузі відповідальності, докладають всіх зусиль, щоб гарантувати якість будівництва», — зазначив Іван Федоров.

Він також додав, що підрядники дотримуються умов і строків будівництва, а за необхідності обсяги робіт будуть збільшені.

Нагадаємо, на будівництво фортифікаційних споруд Кабмін виділив 1,3 мільярда гривень.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/minoborony-pokazalo-iak-u-zaporizkiy-oblasti-vedetsia-budivnytstvo-oboronnykh-fortyfikatsiynykh-sporud.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top