На Запоріжжі оголосили вирок протеже Балицького-старшого

За матеріалами СБУ заочно засуджено очільницю так званого «міністерства  праці та соціальної політики» у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області.

Як було доведено під час суду, після окупації міста росвійськами колишня білітерка льодового палацу Мелітополя радісно пішла на співпрацю з ворогом. За це її призначили «міністром» так званого «міністерства праці та соціальної політики». Встановлено, що її туди призначили за особистої протекції батька гауляйтера Мелітопольщини  —  Балицького.

На цій «посаді» посіпака виконує завдання Кремля щодо переналаштування соціальної сфери регіону під стандарти країни-агресора. Маючи доступ до відповідної інформації, за її наказом були сформовані списки проукраїнські налаштованих мешканців Мелітопольського району. У них були вказані учасники АТО/ООС, військовослужбовці, співробітники правоохоронних органів. У подальшому ці матеріали вона особисто передала до «правоохоронних органів» окупаційної влади.

Також, виконуючі завдання окупаційної влади, жінка організувала низку агітаційних заходів, на яких особисто переконуваламісцевих мешканців у тому, що росія тут назавжди та закликала до підтримки та всілякої допомоги окупаційним військам.

«Суд визнав її винною за ч. 5 ст. 111-1 КК (колабораційна діяльність) та призначив їй заочно покарання у вигляді 10 років ув’язнення з позбавленням права обіймати посади в органах влади строком на 15 років», — повідомили у пресгрупі УСБУ в Запорізькій області…

****

Нагадаємо, мешканців Запоріжжя закликають з користю позбутися імперських книжок. Читайте, як це зробити

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/na-zaporizhzhi-oholosyly-vyrok-protezhe-balytskoho-starshoho.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top