Запоріжжяобленерго вводить графіки аварійного обмеження енергоспоживання

Запоріжжяобленерго оголосило про введення графіків аварійного обмеження енергоспоживання у відповідь на ранкову атаку країни-терориста на об’єкти електроенергетики в Запорізькій області. Наразі, ці обмеження застосовуються тільки до крупних юридичних споживачів.

Рекомендації Запоріжжяобленерго

Відповідно до ситуації, компанія виступає із закликом до всіх громадян допомогти зберегти стабільність роботи Об’єднаної енергосистеми країни, зокрема шляхом:

Вимкнення некритично необхідних електроприладів: Для зменшення загального навантаження на енергосистему, пропонується вимкнути прилади, які не використовуються або не є життєво необхідними у певний момент.Перенесення користування енергоємною технікою на нічний час: Використання такої техніки, як пральні машини, посудомийні машини, електроплити тощо, рекомендується перенести на нічний час, коли загальне споживання електроенергії знижується.

Ці заходи спрямовані на мінімізацію ризику перевантаження енергосистеми та запобігання введенню більш суворих форм обмеження, як-от графіки погодинних відключень, що можуть суттєво ускладнити повсякденне життя громадян та роботу важливих галузей економіки.

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/zaporizhzhyaoblenergo-vvodit-grafiki-avarijnogo-obmezhennya-energospozhivannya/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top