УПЛ: «Минай» сенсаційно переграв ЛНЗ

Закарпатський «Минай» здобув перемогу над черкаським ЛНЗ у перенесеному матчі 17-го туру вітчизняної Прем’єр-ліги.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на результат поєдинку.

Україна, Прем’єр-ліга, 17-й тур (перенесений матч)
ЛНЗ – «Минай» – 1:2
Голи: Бар, 90+3 – Кораблін, 33, Устименко, 59

У стартові півгодини перспективнішими виглядали атаки закарпатців. Кораблін у дебюті розім’яв Пенькова небезпечним ударом у дев’ятку. Натомість прямий удар Вакули зі штрафного зі середньої дистанції став легкою здобиччю голкіпера.
А на 33-й хвилині «Минай» вийшов уперед. Це Кораблін підстеріг помилку Ковальова, ввірвався в штрафний майданчик і влучно пробив у ближній кут. Фарт Пенькова на цьому моменті закінчився.
На старті другої половини команди обмінялися напівнагодами. Закарпатці Вітенчук і Корнійчук вдвох не змогли розібратися з Пеньковим. У відповідь Яшарі завдав потужного пострілу з-за меж штрафного – воротар «Миная» перевів м’яч на кутовий.
Наступний небезпечний випад гостей завершився голом. Команда Желько Любеновіча розіграли зразкову комбінацію. На фініші Семотюк віддав передачу під удар у межах штрафного, а Устименко без перешкод відправив м’яч у сітку воріт ЛНЗ.
Черкащани намагалися відігратися у фінальні півгодини. Класний постріл Наумця після зміщення в центр парирував Кемкін. Ще кілька спроб господарів самовіддано заблокували оборонці «Миная». Каплієнко ж із убивчої позиції пробив вище воріт. Та лише в доданий час Бар головою замкнув навіс зі стандарту – 1:2 у підсумку.
«Минай» з другою перемогою навесні значно покращив шанси на збережння прописки в еліті. Закарпатці набрали 13 очок і досі йдуть на останній сходинці, але до зони перехідних матчів залишилося лише три пункти. Натомість ЛНЗ – на 8-й позиції (25 очок).

До слова, раніше «Кривбас» наздогнав «Шахтар» нагорі таблиці Прем’єр-ліги.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Источник: https://golos.zp.ua/obshhestvo/266099/upl-minaj-sensacijno-peregrav-lnz

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top