Внаслідок ворожої атаки у Хортицькому районі м. Запоріжжя постраждали 10 багатоповерхівок

Внаслідок ворожої атаки, яку здійснили російські окупаційні війська 22 березня, у Хортицькому районі міста Запоріжжя постраждали 10 багатоповерхових будинків. Наразі наслідки цих подій ліквідовано.

Протягом години після атаки поряд з пошкодженими будівлями було розгорнуто намет міської ради, до якої звернулося 128 громадян, шукаючи допомоги та підтримки, повідомляє пресслужба міськради.

На даний момент усі розбите вікна у цих будинках вже замінено. Ремонтні роботи були проведені співробітниками комунального підприємства «Запоріжресервіс» та представниками ОСББ. Необхідні ремонтні матеріали були надані з міського резерву, загалом було використано 150 листів OSB.

Під час консультацій, які проводили на місці соціальні працівники та представники районної адміністрації, було встановлено, що 22 мешканці постраждалих квартир є представниками пільгових категорій населення. Згідно з Міською комплексною програмою соціального захисту населення вони отримають разову виплату від міста на ремонт житла.

Також у Хортицькому районі активно діяли наші партнери з БФ «Global Empowerment Mission» (GEM), які надали мешканцям продуктові набори та необхідну допомогу.

Нагадаємо, що внаслідок ворожого обстрілу того дня постраждало 29 людей, і ще троє загинули, серед яких 9-річна дівчинка.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/vnaslidok-vorozhoi-ataky-u-khortytskomu-rayoni-m-zaporizhzhia-postrazhdaly-10-bahatopoverkhivok.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top