У Херсонській ОВА зафіксували збільшення дронових атак по Бериславському району

Російські окупанти стали частіше використовувати дрони для нанесення ударів по громадах Бериславського району в Херсонській області.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Херсонської ОВА Олександра Прокудіна.

За його словами, росіяни обстріляли регіон і пошкодили багатоповерхівку, десятки приватних будинків, адмінбудівлі, освітні заклади, магазини та цивільні автомобілі
«Близько 15 населених пунктів потрапили під обстріл окупантів. Сьогодні росіяни вкотре вдарили по Бериславу скинувши з дрона вибуховий пристрій. Постраждав 52-річний чоловік, зараз він у лікарні», — сказав очільник області.
Прокудін наголосив, що атаки з дронів далеко не поодинокі, останнім часом в ОВА фіксують збільшену активність ворожих дронів у прибережних громадах Бериславського району. Також чиновник заявив про підвищену активність ворожої авіації.
Ситуація у Херсонській області

Нагадаємо, що Херсон та правобережна частина області були звільнені від російських окупантів восени 2022 року. Росіяни щоденно обстріляють регіон з авіації, дронів та артилерії.
19 березня росіяни обстріляли авто з цивільними неподалік села Осокорівка. Постраждали люди.
Також повідомлялось, що російські війська атакували кількома дронами «Пункт незламності» у Херсонській області 23 березня. Троє людей отримали поранення.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Источник: https://golos.zp.ua/obshhestvo/266215/u-hersonskij-ova-zafiksuvali-zbilshennja-dronovih-atak-po-berislavskomu-rajonu

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top