Вчора росіяни здійснили 7 штурмів на Запорізькому напрямку: бої тривали на трьох ділянках (КАРТА, ФОТО)

Вчора, 26 березня, на Запорізькому напрямку окупанти здійснили 7 штурмів і завдали 386 ударів по містам і селам.

Про це у ранкових зведеннях повідомляють прес-служби Генштабу ЗСУ та ЗОВА, передає «Акцент».

На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, 7 разів атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області; Роботиного та північно-західніше Вербового Запорізької області.

«Водночас, наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення«, — йдеться у тексті.

В ЗОВА додають, 386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби.

Авіаційний удар військовослужбовці рф здійснили по Малинівці. 46 БПЛА атакували Гуляйполе, Левадне, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Новоандріївку. 5 РСЗВ-обстрілів прийшлися по Малій Токмачці та Роботиному. 334 артудари завдано по території Гуляйполя, Малої Токмачки, Роботиного, Новоандріївки, Малинівки, Левадного та Вербового.

Надійшло 39 повідомлень про руйнування житлових будинків та об’єктів інфраструктури. Мирні жителі не постраждали. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/vchora-rosiyani-zdijsnili-7-shturmiv-na-zaporizkomu-napryamku-boyi-trivali-na-troh-dilyankah-karta-foto/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top