Важные новости

У Запоріжжі відновила роботу локація дитячих розваг: ціни (ВІДЕО)

У Запоріжжі на Райдузі відновила роботу дитяча локація Волкленд.

Вчора, 30 березня, в роботі локації був тестовий день. Працював лише атракціон «лабіринт». Встановлені раніше батути ще не працювали, але їх приводили до ладу.

Ціни Волкленд на Райдузі

Безліміт на батуті коштує 150 гривень. 10 хвилин дитячих розваг коштує 50 гривень.

Правила відвідування дитячого лабіринту Дитячий ігровий лабіринт призначений для відвідувачів віком від 2 до 12 років. Діти до 7 років можуть перебувати в ігровому лабіринті під наглядом батьків або осіб, які супроводжують дитину. До лабіринту допускаються діти, що не мають проблем зі здоров’ям, які можуть передатися іншим дітям при контакті або можуть призвести до отримання травми. Оператор має право вивести з території атракціону дитину, яка порушує Правила. Дорослі особи зобов’язані ознайомити свою дитину з правилами безпечного відвідування, а також стежити за своєю дитиною під час сеансу. Супроводжуючі дитину дорослі особи самостійно визначають ступінь ризику та допустимість використання дитиною атракціону з урахуванням обмежень за віком, вагою та здоров’ям. У разі недотримання вищезазначених правил батьками та дітьми, адміністрація не несе відповідальності за безпеку відвідувача.

ЗАБОРОНЕНО: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

проносити з собою на територію атракціону продукти харчування, іграшки;їсти, пити, жувати жувальну гумку;виносити деталі атракціону: кульки, м’які елементи;з’їжджати з гірки стоячи або догори дригом.
СУВОРО ЗАБОРОНЕНО ШТОВХАТИСЯ, СКИДАТИ ОДИН ОДНОГО, КУСАТИСЯ І ТРАВМУВАТИ ІНШИХ ВІДВІДУВАЧІВ. Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/u-zaporizhzhi-vidnovila-robotu-lokatsiya-dityachih-rozvag-tsini-video/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top