У Бердянську рашисти заборонять здавати житло в оренду

Війни з нерухомістю у тимчасово окупованому Бердянську тривають.

«Ми вже неодноразово повідомляли про те, що чимало квартир місцевих мешканців, які виїхали з захопленого міста, визнають «безхазяйними» та вносять в спеціальні російські реєстри, аби потім «подарувати» понаїхавшим загарбникам. Таким чином, люди навіть не можуть продати власну нерухомість, щоб зберегти кошти», — йдеться в повідомленні Бердянської міської військової адміністрації.

Тепер рашисти хочуть позбавити бердянців бодай-якого заробітку у сфері нерухомості: з 1 квітня почне діяти закон, який забороняє здавати квартири без лічильників послух ЖКГ. Аби здати житло у багатоквартирному будинку навіть подобово, необхідно мати лічильники електроенергії, газу, води та теплопостачання.

Ба більш, здавати житло буде дозволено виключно за умов дотримання «прав і законних інтересів сусідів». Тож тим, хто здає житло в окупації, варто підготуватись до того, що в свою справу доведеться «вкластися»: або для встановлення додаткових лічильників, або для підкупу «невдоволених».

Крім того, ще кілька законів рф будуть діяти з квітня і на ТОТ: зокрема бердянців та мешканців інших окупованих міст можуть змусити перездавати на водійські права. Ті, хто має українські права, зобов’язані замінити їх на російські. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/u-berdyansku-rashisti-zaboronyat-zdavati-zhitlo-v-orendu/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top