Українські морпіхи показали, як на фронті працює дрон «Валькірія» (відео)

Українські морські піхотинці показали роботу дрону «Валькірія» на фронті.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Сили оборони півдня України.

«Морпіхи 501-го окремого батальйону морської піхоти, підрозділ «Грифон501» показали особливості роботи з безпілотником «Валькірія», — йдеться у повідомленні.

Особливості БПЛА
Цей безпілотник, як зазначають військові, вже зарекомендував себе на фронті як простий та надійний розвідувальний безпілотний апарат.
«Серед найбільших переваг безпілотного комплексу — його малопомітність для радарів, дальність польоту та швидкість розгортання, яка разом з передпольотною підготовкою може становити всього лише 5 хвилин», — додали у Силах оборони.

Ситуація на фронті
На Бахмутському напрямку українськими воїнами відбито понад 16 атак російських окупантів. Авіація Сил оборони завдала ударів по 11 районах зосередження особового складу та 1 зенітно-ракетному комплексу противника.
Зокрема, за даними Інституту вивчення війни, російські війська насилу утримують свої позиції у Семенівці та Бердичах через переважаючі можливості українських безпілотників. Російські війська, схоже, активізували свої зусилля на захід від Бахмута із захоплення Часового Яру.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Источник: https://golos.zp.ua/obshhestvo/266577/ukrainski-morpihi-pokazali-jak-na-fronti-pracjuie-dron-valkirija-video

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top