Важные новости

«Укренерго» зробило важливу заяву для українців

«Укренерго» закликає до енергозбереження під час вечірнього піку споживання.

Національна енергетична компанія «Укренерго» закликала громадян України до енергозбереження в період вечірнього максимуму споживання електроенергії. Зокрема, з 19:00 до 21:00 українців просять утриматися від використання потужних електричних приладів. Це повідомлення було розіслано пресслужбою компанії у відповідь на поточні виклики в енергетичній інфраструктурі країни.

Удари рф по енергетиці

В контексті останніх подій, значні ушкодження енергетичної інфраструктури внаслідок ракетних атак, зокрема повне знищення Трипільської ТЕС та пошкодження кількох підстанцій і теплоелектростанцій в різних областях, створили критичну ситуацію. Також в Харківській області вже діють аварійні відключення електроенергії, а промислові споживачі на Криворіжжі мають спеціально встановлені ліміти на споживання.

«Укренерго» підкреслює, що обмеження використання електроенергії під час пікових годин допоможе зменшити навантаження на пошкоджену систему та забезпечити стабільніше електропостачання. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/ukrenergo-zrobilo-vazhlivu-zayavu-dlya-ukrayintsiv/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top