Не Запоріжжя: стало відомо, де може початися наступ росіян

Росія може створити враження, що наступ іде по всьому фронту – просто посилюючи обстріли. Такою думкою поділився керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

Як зазначає експерт пріорітетними напрямками залишається схід і північ, Харківщина.

«На південь – Миколаїв, Херсонщину, Запоріжжя не підуть. Як і на Одесу. Це виключно ІПСО, психологічний тиск. Не можуть вони в нинішньому становищі на це піти, навіть попри те, що у нас проблеми. Це масштабна операція, і я думаю, що в Росії не буде таких ресурсів. Щоб створити допоміжні напрямки – так. І для прориву лінії оборони. Це авіація в першу чергу. А щоб просуватися, ресурсів не вистачить».

На думку аналітика від анонсованих росіянами триста тисяч мобілізованих до червня буде від ста до ста пʼятдесяти тисяч осіб.

«Найзапекліші бої будуть на північному сході. Далі для точних прогнозів потрібно бачити у травні чи червні концентрацію військ. Зʼявиться їх більше в Бєлгородській області – значить готують щось, зʼявляться всі на донецькому напрямку – значить справдився прогноз Буданова, що буде це основний удар».   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/ne-zaporizhzhya-stalo-vidomo-de-mozhe-pochatisya-nastup-rosiyan/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top