У FT спрогнозували наступ росіян влітку одразу на 4 напрямках

Нові розробки в стратегічній обороні регіону показують, що можливості для вирішального прориву на фронті в обох напрямках обмежені.

За останніми повідомленнями, російські сили готуються до можливого наступу вже цього літа, прагнучи просунутися у чотирьох ключових регіонах.

За інформацією Financial Times, Росія може активізувати військові дії у Донецькій, Херсонській, Луганській та Запорізькій областях, з потенційними атаками в напрямку Харкова чи навіть спробами дістатися до Києва.

Офіційні особи з Заходу вказують, що шанси на стратегічний прорив з обох сторін мінімальні.

Водночас, після не дуже успішного літнього контрнаступу, Україна переглядає свою тактику та переходить до активнішої оборони.

Ця оборонна стратегія включає не тільки утримання позицій, але й активний пошук слабких місць противника, комбінований з дальніми повітряними ударами. Це дозволить Україні збільшити свої оборонні можливості у 2024 році, готуючись до більш масштабного контрнаступу в 2025 році.

Крім того, наприкінці 2023 року Міністерство оборони Естонії закликало Україну перейти до стратегічної оборони для збільшення кількості живої сили та виробничих потужностей у збройовій сфері, стратегія, яку також підтримують у США. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/u-ft-sprognozuvali-nastup-rosiyan-vlitku-odrazu-na-4-napryamkah/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top