Поліцейська «кавалерія» розпочала у Запоріжжі сезон патрулювання

З приходом весни на маршрути заповідних зон Запоріжжя повернувся кінний патруль. У теплу пору року правоохоронці запорізької кавалерії тричі на тиждень (у пʼятницю та вихідні) здійснюють охорону публічної безпеки і порядку.

Поліцейські верхи патрулюють людні місця та найвіддаленіші частини парків, куди не проїде жоден автомобіль та слідкують за дотриманням законності на маршруті патрулювання.

Наразі група кавалерії батальйону поліції особливого призначення Головного управління Національної поліції в Запорізькій області складається з чотирьох поліцейських, за кожним з яким закріплено по жеребцю.

«Сьогодні на варту спокою запоріжан заступили граціозний Пейзаж та волелюбний Рельєф. На острові Хортиця гривасті напарники копів привертають увагу пересічних громадян», — повідомили у ГУНП регіону.

Вершники зазначають: коні, перш за все, — психологічний засіб впливу, адже викликають безліч позитивних емоцій та мало кого залишають байдужими. Пройти повз цих статних красенів неможливо, проте кавалерійський патруль вже звик до такої надмірної уваги й залюбки дозволяє усім охочим сфотографуватися з довгогривими скакунами.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/politseyska-kavaleriia-rozpochala-u-zaporizhzhi-sezon-patruliuvannia.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top