У Запоріжжі перевізник організував зустріч водія маршрутки з незадоволеною пасажиркою

У Запорізькій міській раді спеціальна комісія з перевірки громадського транспорту провела засідання, на яке були запрошені ккерівники компаній-перевізників маршрутів №№61,62,63.

Про це повідомляє Акцент з посиланням на міську раду.

Так, серед перевізників були ТОВ «ТК «СПРІНТ» – за маршрутом № 63, ТОВ «Запорізька автотранспортна компанія» — за маршрутом № 61 і ТОВ «АЛЬФА-ТРАНС» — за маршрутом № 62. Їх запросили аби передати з рук в руки Акти перевірок, складені за підсумками інспектувань.

На адресу останнього маршруту надходило кілька скарг від місцевої жительки – зокрема, стосовно перевищення водієм швидкісного режиму. Зі свого боку, перевізник повідомив, що розібрався у ситуації, яка склалася. Для цього провів зустріч з пасажиркою і водієм. Конфлікт нині залагоджено. У випадку ж повторних порушень – застосовуватиме санкції на адресу водія.

Останнє з відхилень — стосовно відсутності наглядової інформації у салоні транспортного засобу — стосувалося маршруту №44, який обслуговується компанією «ТРАНС-ЕКСПРЕС» Перевізнику відвели семиденний термін для усунення всіх виявлених недоліків. Після чого будуть проведені повторні перевірки.

Повідомити про порушення або незадовільний стан маршруток можна через контакт-центр 15-80. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/u-zaporizhzhi-pereviznik-organizuvav-zustrich-vodiya-marshrutki-z-nezadovolenoyu-pasazhirkoyu/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top