Чек-ап в UniClinic: завчасне попередження і дієва профілактика хвороб

Ставлення більшості з нас до свого здоров’я не завжди найкраще…
Нічого не болить, думаємо ми, отже, все гаразд. Тим часом є хвороби, які довгий час протікають непомітно, а потім відразу розкриваються цілим букетом різних симптомів. Але, навіть якщо прийняти за основу, що серйозні недуги трапляються не у кожного, хронічні захворювання теж дуже часто розвиваються поволі.

На щастя, є спосіб попередити будь-які подібні неприємності і усунути хворобу тоді, коли вона ще не стала серйозною. Це — регулярне медичне обстеження, чек-ап, від англійського check up — перевіряти, який можна пройти в UniClinic за 1-2 дні.

Чек-ап — це комплексний скринінг організму, здатний виявити захворювання на ранній стадії або навіть виявити такі тенденції, які можуть призвести до неприємностей зі здоров’ям.

За допомогою лабораторних аналізів та апаратної діагностики чек-ап дозволяє провести раннє виявлення та виключити ризики захворювань, визначити спадкову схильність до хвороб, здійснити контроль загального стану здоров’я та дати рекомендації щодо підтримки організму в нормі.

У Запоріжжі є базові та розширені чек-ап програми:

пройти необхідний дитячий чек-ап для дітей віком до 18 років є можливість у UniClinic, а також для жінок і чоловіків від 18 до 60+ років також створені чек-ап програми у цій передовій Клініці.

Чек-апи включають загальні та спеціалізовані аналізи; діагностику — МРТ, КТ, УЗД, мамографію, ендоскопію тощо; консультації вузькопрофільних спеціалістів.

Під час складання програми чек-апу враховуються всі скарги та побажання пацієнта.

UniClinic оснащена передовим діагностичним обладнанням таких визнаних світових брендів як Fujinon та Siemens. Більше того, по кожному виду діагностики існує безліч варіантів обстеження, які можна пройти щоденно в UniClinic, що дозволяє максимально точно визначити можливі проблеми зі здоров’ям.

На окрему увагу заслуговує онкологія, урахувати можливі ризики та виявити яку доможе чек-ап і, відповідно, почати своєчасне лікування.

Що стосується лабораторних аналізів, то в UniClinic можна їх здати безпосередньо в Лабораторії Клініки.

Потужність лабораторій говорить сама за себе: понад 5000 аналізів, більше ніж 15 панелей обстежень, дитячі аналізи, визначення типу новоутворень та пухлин, експрес-біопсія під час операцій.

Консультують в UniClinic лікарі 50+ різних спеціальностей.

Широкий діапазон програм чек-ап у Клініці дозволить Вам отримати вичерпну картину вашого здоров’я та професійні рекомендації щодо його підтримки в нормі.

Приємним бонусом цього обстеження буде 10% знижка, що діє до 30 червня 2024 року.

Записатися на чек-ап можна

за тел.: 9-103

на сайті UniClinic uniclinic.ua

або завітавши до нас безпосередньо:

м. Запоріжжя, вул. Покровська, 8

(працює щоденно).

Довідка: UniClinic (власник ТОВ «КРАМ ІНВЕСТ»), здійснює надання медичних послуг згідно з Наказом МОЗ України №191 від 01.02.2022 року: Реєстраційне досьє №184/22/М від 18.01.2022 року.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Источник: https://akzent.zp.ua/chek-ap-v-uniclinic-zavchasne-poperedzhennya-i-diyeva-profilaktika-hvorob/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top