Російські загарбники посилили тиск на Оріхівському напрямку

На півдні окупанти зосередили зусилля на Оріхівському напрямку. Про це в прямому ефірі марафону «Єдині новини» повідомив начальник центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук.

«Сьогодні на Херсонщині знову були обстріли КАБами, проте не відбулося минулої доби штурмів на Кринки, і це може бути пов’язано із посиленням тиску на Оріхівському напрямку — там вчора було 19 штурмів тільки на Старомайорське та на Роботине, проте ворог відкотився з втратами, ніякого успіху не мав, лінія фронту тримається. У принципі, ситуація залишається досить складною, проте контрольованою», — зазначив Плетенчук.

Через близькість до українських позицій острів Нестрига для окупантів становить інтерес, однак всі їхні спроби висадитись туди українські захисники зупиняють.

«Острів Нестрига розташований ближче до наших населених пунктів, відповідно, до наших позицій, і цей острів все ж таки відноситься до правого берега. Це група островів, і він є найвіддаленішим від берега, але останнім перед гирлом річки Дніпро, і відповідно росіянам зручно там мати плацдарм. Це така собі противага Кринкам. Але менше з тим, закріпитись вони там не можуть», — додав начальник центру стратегічних комунікацій. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/rosijski-zagarbniki-posilyuyut-tisk-na-orihivskomu-napryamku/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top