Водії знову можуть замовити індивідуальні номерні знаки: як отримати

В Україні відновили послугу з отримання індивідуальних номерних знаків для транспортних засобів. Про це повідомляє «Акцент» з посиланням на Головний сервісний центр МВС України.

У зв’язку з погіршенням воєнної безпеки в місцях розташування виробничих потужностей данна послуга була тимчасово недоступна.

Як зазначають у повідомленні, власники авто можуть знову замовляти індивідуальні номерні знаки онлайн – у Кабінеті водія. Також послуга доступна при особистому зверненні до будь-якого зручного сервісного центру МВС. 

Вартість послуги: спецпродукція (номерний знак) для легкових авто – 204 грн;спецпродукція (номерний знак)  для мотоциклів –  92,4 грн;три символи (мінімальне замовлення) – 300 грн;кожний наступний (до восьми символів) – 90 грн;графічний елемент – 500 грн.

Номерні знаки можна забрати особисто або доставкою у відділенні «Нової пошти».

Послуга із виготовлення індивідуальних номерних знаків надається до 40 днів.

Номерні знаки для легкових автомобілів можуть містити від трьох до восьми символів — від трьох до восьми літер чи від трьох до семи літер і цифр. Знак для мотоциклів — від трьох до шести символів — від двох до п’яти літер і цифр. Індивідуальний номерний знак має містити не менше ніж дві літери. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/vodiyi-znovu-mozhut-zamoviti-individualni-nomerni-znaki-yak-otrimati/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top