У Запоріжжі можуть встановити ліхтарі на сонячних батареях: названо місця

Жителі міста створили петицію з пропозицією встановити сонячні батареї для вуличного освітлення на зупинках громадського транспорту.  Про це повідомляє «Акцент» з посиланням на Zprz.city.

Петиція була зареєстрована 13 травня Данилом Канєвим. Автор пропонує встановити сонячні панелі на зупинках громадського транспорту, щоб зменшити навантаження на енергетичну систему міста:

«У зв’язку з атаками Російською Федерацією по енергетичній інфраструктурі, з’явилась проблема «блекаутів», і система автономних зупинок зможе освітити зупинки ввечері та вночі, тим самим зменшивши навантаження на енергетичну систему», — йдеться у тексті петиції.

Пропонується встановити сонячні батареї для автономного вуличного освітлення таких зупинок громадського транспорту:

«ДЕЗ (Завод «Укрграфіт»)»;«ДОК»;«вулиця Футбольна»;«вулиця Демократична»;«вулиця Вроцлавська»;«вулиця Мирослава Симчича»;«Павло-Кічкас».

Підтримати ініціативу можна за посиланням. До кінця збору підписів залишилося 58 днів. Щоб петицію розглянули депутати міськради, вона має набрати 750 голосів. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/u-zaporizhzhi-mozhut-vstanoviti-lihtari-na-sonyachnih-batareyah-nazvano-mistsya/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top