Що робити, щоб уникнути погодинних відключень світла у Запоріжжі: подробиці

Запоріжців закликають згуртуватись навколо вирішення проблеми — впровадження у Запорізькому краї відключень для побутових споживачів електропостачання. Для цього потрібно небагато — суттєво обмежити користування потужними електроприладами.

«Ситуація в Об’єднаній енергосистемі залишається складною, обмеження енергоспоживання тривають. Водночас, доведені НЕК «Укренерго» для Запорізької області на 17 травня ліміти потужності наразі дозволяють уникнути впровадження у регіоні відключень для побутових споживачів (населення)», — повідомили у пресгрупі «Запоріжжяобленерго».

Але – виключно за умови ОЩАДЛИВОГО та ВІДПОВІДАЛЬНОГО ЕНЕРГОСПОЖИВАННЯ!

«Якщо рівень споживання електроенергії зростатиме, заради збереження стабільної роботи енергосистеми ми будемо змушені знову вдатися до погодинних відключень. Аби цього не сталося – обмежте користування потужними електроприладами у години ранкового та вечірнього пікового навантаження, за можливості, відкладіть їх роботу на нічний час», — закликали містян у «Запоріжжяобленерго». Источник: https://forpost.media/novosti/shcho-robyty-shchob-unyknuty-pohodynnykh-vidkliuchen-svitla-u-zaporizhzhi-podrobytsi.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top