До Запоріжжя йде літня спека: прогноз погоди на тиждень

Після дощових і прохолодних вихідних у Запоріжжі поступово почне теплішати. У середині тижня очікується майже літня спека.

Детальний прогноз погоди дивіться в матеріалі Акцента.

Погода в Запоріжжі з 20 по 26 травня

Протягом наступного тижня прогнозують теплу й сонячну погоду без опадів.

Завтра більше хмар — у західних областях (карта внизу). Короткочасні дощі, можливо з грозами, пройдуть на заході, півночі та в центрі України. У південній частині й на сході — без істотних опадів, більше сонця. Найближчої ночі найпрохолодніше в західних областях, на Луганщині та на узбережжях морів, +7+11 градусів. Загалом передбачається +10+12 градусів. Протягом дня 20-го травня очікується в Україні +20+25 градусів, — повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

У понеділок і вівторок у Запоріжжі хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Вдень температура повітря підніматиметься до +23 °C, а вночі опускатиметься до +13°C.

У середу та четвер очікується найбільша спека — до +28°C вдень, але разо з цим погода буде більш хмарною. Опадів не прогнозується.

Вихідні мають бути теплими до +23°C й сонячними. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

https://meteofor.com.ua/ Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/do-zaporizhzhya-jde-litnya-speka-prognoz-pogodi-na-tizhden/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top