Оптимізація Запорізької облради від Федорова: чи насправді голова скоротив штат апарату?

Голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров на початку травня відзвітував, що в рамках оптимізації апарату обласної ради було скорочено 54 працівника. Такий крок дозволяє владі зекономити 15 мільйонів гривень до кінця року. Під час брифінгу він повідомив, що у Запорізькій обласній раді вже звільнили 60% працівників – і таким чином апарат скоротили з 90 до 36 посадових осіб.

Втім із відповідей на інформаційні запити до ЗОВА «Локатор-Медіа» дізналось, що наразі звільнено лише 11 співробітників ЗОР.  Фахівці, які залишаються на роботі, зможуть повністю забезпечити діяльність облради, наголосив тоді пан голова. Станом на 12 квітня було звільнено 7 працівників ради.  Тепер ми отримали інформацію, що в період з 13 квітня по 9 травня Іван Федоров звільнив ще 7 співробітників.

Йдеться про осіб:

головний спеціаліст відділу комунікацій Олена Вайло (при звільненні отримала 19,4 тис. гривень);
оператор комп’ютерного набору відділу комунікацій Євген Рудь (наостанок отримав 27,6 тис. гривень);
головний спеціаліст відділу комп’ютеризації управління із загальних питань та матеріально-технічного забезпечення діяльності ради Дмитро Груша (при остаточному розрахунку отримав 45 тис гривень);
помічниця голови облради Олександра Савченко (їй нарахували 11,9 тис. гривень). ЗОР Звільнення Оптимізація Федоров ЗОВАНагадаємо, що серед попередньо звільнених 7 працівників ЗОР були двоє заступників голови облради (Людмила Любім та Геннадій Фукс), помічники першої заступниці Любов Банде та Артем Кизим, головний спеціаліст юридичного управління Катерина Шевченко, оператор копіювальних машин відділу документування Ірина Швець та головний спеціаліст відділу з питань депутатської діяльності Олександра Тимошина.
Фрагмент відповіді на запит від ЗОВА/ звільнення працівників Запорізької облради від 13.04.2024 по 09.05.2024 р. Фрагмент відповіді на запит від ЗОВА/ звільнення працівників Запорізької облради до 12.04.2024 р.

Виникає питання: а що з іншимим 43-ма працівниками, про звільнення яких відзвітував Іван Федоров? Чи дійсно вони вже не працюють в облраді, чи сталася помилка і ці «оптимізовані» посадовці продовжують виконувати свої обов’язки?

Нагадаємо, очільник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров 2 травня представив своїх нових трьох заступників.

.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/optymizatsiia-zaporizkoi-oblrady-vid-fedorova-chy-naspravdi-holova-skorotyv-shtat-aparatu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top