Куртєв планує оскаржувати призначення Регіни Харченко й назвав нову кандидатуру на місце секретаря міськради

Екс-секретар міської ради Запоріжжя Анатолій Куртєв заявив про незаконність сесії міськради, яку було проведено 24 квітня. Він вважає своє звільнення неправочинним і планує оскаржувати рішення.

Про це повідомляє Акцент з посиланням на Куртєва.

Депутати міської фракції «СЛУГА НАРОДУ» вважають, що сесія Запорізької міськради, що відбулася 24 квітня, була проведена із законодавчими порушеннями. Неправочинність пленарного засідання від 24.04.2024, а також прийнятих на ньому рішень оскаржуватимуться у правовому полі, — написав Куртєв.

Позачергову сесію міськради, яка відбувається сьогодні, 20 травня, Куртєв також назвав неправочинною і заявив, що депутати від фракції «Слуга народу» не будуть брати в ній участі.

Також на зборах фракції депутати виключили Регіну Харченко з фракції «СЛУГА НАРОДУ» у зв’ язку з порушенням приписів Положення про депутатську фракцію «СЛУГА НАРОДУ» в Запорізькій міськраді, порушення законодавства України та Регламенту Запорізької міськради, а також недотримання програми Запорізької Обласної організації ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ».

Куртєв повідомив, що «в разі проведення законної сесії депутатами фракції було вирішено висунути на посаду секретаря Запорізької міськради Інну Леонідівну Пенчук».

Нагадаємо, що раніше, в день сесії 24 квітня, Куртєв заявляв про тиск з боку голови ЗОВА Федорова. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/kurtyev-planuye-oskarzhuvati-priznachennya-regini-harchenko-j-nazvav-novu-kandidaturu-na-mistse-sekretarya-miskradi/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top