В УЦОЯО назвали найпопулярніший предмет за вибором серед майбутніх магістрів

На першому місці серед вступників за популярністю стала спеціальність «Управління та адміністрування». Про це Український центр оцінювання якості освіти повідомив на офіційному сайті.

Станом на 20 травня до приймальних комісій закладів вищої освіти звернулися й отримали екзаменаційні листки понад 93 тисячі потенційних учасників.

На другому місці серед вступників за популярністю стала спеціальність «Педагогіка та психологія» – понад 8,6 тисяч абітурієнтів. Третє посіла «Право та міжнародне право» – майже 7 тисяч.

На сайті зазначили, що ті, хто планує вступати на спеціальності галузей знань 01 «Освіта/Педагогіка» (крім спеціальності 017 «Фізична культура і спорт»), 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 08 «Право», 12 «Інформаційні технології», 24 «Сфера обслуговування», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини», крім єдиного вступного іспиту, мають скласти ще ЄФВВ.

Для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти створюють інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

29 травня завершується реєстрація для участі в єдиному вступному іспиті (ЄВІ) та єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ). (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/v-utsoyao-nazvali-najpopulyarnishij-predmet-za-viborom-sered-majbutnih-magistriv/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top