Наші сили знищують окупанта в Харківській області, результати відчутні, — Зеленський

Сили оборони України знищують окупантів у Харківській області і результати там відчутні.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву президента Володимира Зеленського.

Президент уточнив, що Покровський, Краматорський і Курахівський напрямки зараз залишаються надзвичайно складними. Там відбувається найбільше боїв.
«Харківська область наші сили знищують окупанта, результати відчутні», — заявив президент.

Також він повідомив, що сьогодні були детальні доповіді щодо ситуації на фронті та в забезпеченні оборони від міністра оборони України Рустема Умерова та начальника Генштабу Анатолія Баргилевича. Головком ЗСУ Олександр Сирський теж доповідав Зеленському про обстановку на фронті.
«Відбулося напередодні чергове засідання формату «Рамштайн» — сьогодні доповіли про роботу щодо наших потреб. Насамперед це ППО, броньована техніка, снаряди. Усі партнери повністю проінформовані про актуальність потреб і реальну фронтову ситуацію», — підсумував президент.

Наступ РФ у Харківській області
Росіяни ведуть свій наступ на півночі області, проте значних просувань у них немає. Українським військам вдалося зупинити загарбників.
Сьогодні спікер ОСУВ «Хортиця» Назар Волошин заявив, що ситуація в Харківській області залишається складною. Силам оборони вдалося стабілізувати ситуацію, зокрема в місті Вовчанськ.
Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Источник: https://golos.zp.ua/obshhestvo/268145/nashi-sili-znishhujut-okupanta-v-harkivskij-oblasti-rezultati-vidchutni-zelenskij

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top