У Бердянську окупанти відкрили пропагандистський табір для дітей

На базі дитячого табору «Червона гвоздика» росіяни відкрили пропагандистський табір. Вже на цих вихідних сюди збираються привезти дітей.

Про це повідомила у своєму телеграм-каналі очільниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна.

Раніше окупанти обіцяли, що відкриють тут філіал «Артеку», втім цього не зробили. Цікаво, що в пропагандистський табір ще й досі шукають працівників. Очевидно, що ті місцеві мешканці, які залишилися в тимчасово окупованому Бердянську, не охоче йдуть на співпрацю з російськими загарбниками:

«Раніше фейкова влада заявляла, що вони стануть учасниками так званої «освітньої програми» під назвою «гражданин большой страны«.

Організатори обіцяють дітям «незабутні канікули», хоча незабутні вони будуть здебільшого через тотальний контроль окупантів над усіма процесами.

Цікаво, що навіть після початку роботи табору, він продовжує шукати чималу кількість працівників. Це свідчить про проблеми з персоналом а також про те, що бердянці не бажають йти на співпрацю з ворогом.

❗️Будьте уважні до своїх близьких і пам’ятайте, що справжній відпочинок для наших дітей — це безпека та мир, а не пропагандистські заходи під контролем окупантів», — повідомляє Галіціна.

Нагадаємо, ворог почав процедуру “націоналізації” майна українців на ТОТ Запорізької області.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/u-berdiansku-okupanty-vidkryly-propahandystskyy-tabir-dlia-ditey.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top