Удвічі перевищили очікування МОН: скільки охочих зареєструвалися на тестування ЄВІ

Станом на 27 травня для вступу в магістратуру й аспірантуру зареєструвалося понад 167 тисяч учасників, що вдвічі більше за очікувані цифри. Про це на своєму офіційному сайті повідомив УЦОЯО.

Вступникам необхідно скласти єдиний вступний іспит (ЄВІ), а для деяких спеціальностей – єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ).

Бажання складати ЄВІ в пунктах тестування, які будуть створені в Україні, виявила 164 631 особи, а за кордоном ー 2740.

В ефірі загальнонаціонального телемарафону заступник міністра освіти і науки Михайло Винницький повідомляв, що у МОН очікують 80–90 тисяч вступників.

Найбільш популярними серед вступників спеціальностями стали:

Управління та адміністрування – 18 969 заявок.Педагогіка та психологія – 14 449.Інформаційні технології – 11 954.

29 травня завершується реєстрація для участі в єдиному вступному іспиті (ЄВІ) та єдиному фаховому вступному випробуванні (ЄФВВ).

Як зазначили на сайті УЦОЯО, для кожного учасника, який отримав екзаменаційний листок, на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти створюють інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

До 17 червня учасники, зареєстровані на основну сесію вступних випробувань, мають отримати на своїх інформаційних сторінках запрошення-перепустки, де буде зазначено дату, час і місце проведення тестування. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/udvichi-perevishhili-ochikuvannya-mon-skilki-ohochih-zareyestruvalisya-na-testuvannya-yevi/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top