Чи варто видаляти застосунок «Резерв+» з телефону після оновлення даних: відповідь ТЦК

Після оновлення даних у додатку «Резерв+» військовозобов’язаним не рекомендується видаляти його.

Відповідно до закону №3633-IX від 18 травня, оновити дані про військовий облік можна трьома способами: через територіальні центри комплектування та соціальної підтримки (ТЦК), центри надання адміністративних послуг (ЦНАП) або додаток «Резерв+».

За словами речниці Дніпропетровського ТЦК Альони Кузіної, після реєстрації та оновлення даних у «Резерв+» не слід видаляти програму з телефону. Усі дані зберігаються в реєстрі.

«Якщо ви видалили після реєстрації застосунок, то ви просто видалили застосунок із телефону, і це не правильно», — сказала Кузіна.

Якщо після реєстрації додаток було видалено, користувач просто видалить програму, а не свої дані. Військовозобов’язаного все одно викличуть до ТЦК повісткою або іншим чином.

Кузіна визнає, що на початковому етапі переходу від паперової системи до цифрової можуть виникати труднощі через велику кількість користувачів, що встановлюють додаток. Проте фахівці працюють над усуненням проблем.

Також важливо зазначити, що зламати систему «Резерв+» та отримати доступ до бази даних неможливо, оскільки ці дані в програмі не зберігаються. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/chi-varto-vidalyati-zastosunok-rezerv-z-telefonu-pislya-onovlennya-danih-vidpovid-ttsk/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top