Стало відомо, коли в Запоріжжі відкриють рух по греблі ДніпроГЕС

Вчора, 1 червня, після ворожої атаки в Запоріжжі було перекрито рух по греблі ДніпроГЕС. Спочатку очільник ЗОВА Іван Федоров заявив про відновлення руху для лекгових авто за декілька годин, але пошкодження виявилися сильнішими, тому відкриття проїзду перенесли.

Після детального обстеження наслідків ворожого ракетного удару прийняли рішення не відкривати рух греблею на вихідні дні. За цей час маємо зробити все необхідне, щоб максимально убезпечити учасників руху, — заявив Федоров.

Ймовірно, що проїзд буде відновлено з понеділка, 3 червня. Наразі обʼїзд здійснюється через Арковий міст о. Хортиця (вул. Сергія Тюленіна — вул. Січі — вул. Таганська). А також, через Нові мости та Хортицький район.

Рух комунального транспорту організовано в наступний спосіб: з Бородінського та Осипенківського мікрорайонів через бульвар Вінтера, вул Кияшка, Арковий міст, о. Хортицю, пр. Металургів, вул. Богдана Хмельницького, через площу Запорізьку, пр. Соборний, далі за своїми маршрутами та у зворотному напрямку. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/stalo-vidomo-koli-v-zaporizhzhi-vidkriyut-ruh-po-grebli-dniproges/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top