Федоров прокоментував відновлення дорожнього руху греблею ДніпроГЕС

Зусилля щодо відновлення безперервного дорожнього руху через греблю ДніпроГЕС тривають цілодобово, починаючи з останньої суботи. Про це повідомив голова ЗОВА Іван Федоров.

У Запоріжжі повідомляють про ускладнений рух авто через затори

Після ретельних обстежень греблі, фахівці розробили детальний план дій, залучивши профільні служби та кваліфікованих спеціалістів.

Наразі тривають невідкладні ремонтні роботи, які виконуються за найвищими стандартами якості та безпеки. Відкриття греблі для автомобільного руху відбудеться лише після того, як буде досягнута максимальна безпека проїзду.

Усі заходи спрямовані на те, щоб забезпечити безпечне та надійне пересування через греблю, яке є критично важливим транспортним коридором. Громадськість буде оперативно інформована про всі подальші розвитки.

Обʼїзд

Обʼїзд здійснюється через Арковий міст о. Хортиця (вул. Сергія Тюленіна — вул. Січі — вул. Таганська). А також, через Нові мости та Хортицький район. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/fedorov-prokomentuvav-vidnovlennya-dorozhnogo-ruhu-grebleyu-dniproges/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top