Жителю ТОТ Мелітополя загрожує 20 років тюрми за коментар у соцмережі

Загарбники порушили кримінальну справу проти жителя тимчасово окупованого Мелітополя. Його вина, на думку російських нацистів, полягає в тому, що українець два роки тому написав коментар до якогось допису у соцмережі, в якому окупанти побачили крамолу.

Окупаційні ЗМІ повідомили про затримання 29-річного мешканця Мелітополя, який у квітні 2022 року на своїй сторінці у соцмережі залишив антиросійський коментар. Яким саме був цей коментар окупанти не повідомляють, лише кажуть, що чоловік закликав до насильницьких дій по відношенню до керівництва країни-агресора.

Мотивація чоловіка в принципі зрозуміла та близька більшості мешканців окупованих міст, тому рашисти не зупиняються у своєму бажанні залякати як можна більше людей.

Вчергове нагадуємо, що в окупації варто бути максимально обережними висловлюючи свої думки у соцмережах, а також при розмовах як з незнайомими, так й знайомими людьми.

****

Нагадаємо, російські загарбники винесли жорстокий вирок волонтерці з Мелітополя

.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/zhyteliu-tot-melitopolia-zahrozhuie-20-rokiv-tiurmy-za-komentar-u-sotsmerezhi.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top