Інтим фото в обмін на кішку — збоченці завезли у Мелітополь нові технології шантажу

Заробляти на загублених домашніх улюбленцях шахраї навчилися давно. Але що робити, коли за повернення вихованця просять зовсім не гроші?..

У мережі, як пише «РІА-Мелітополь», з’явилася історія мешканки тимчасово окупованого Мелітополя, у якої загубилася кішка. На зв’язок із нею вийшов такий собі Сергій, який повідомив, що побачив, нібито, її кішку в районі Авіамістечка, забрав собі, а потім від знайомої дізнався, що схожа кішка значиться у загублених. Далі листування починає розвиватися дивно.

Дівчина логічно просить надіслати фото кішки, і Сергій її навіть висилає. Щоправда, це вкрай розмита фотографія. Кішкою схожа на загублену, але до пуття розглянути її неможливо. Тут же хлопець, не чекаючи запитань, скаржиться, що впустив телефон, коли ремонтував дах, і тепер камера погано працює, та й кішка, мовляв, невгамовна, сфотографувати її складно.

Дівчина ставить запитання про конкретні прикмети і просить, щоб вихованця сфотографували на інший телефон. Але у Сергія нікого зі смартфоном немає, та й кішку, з його слів, відпущено побігати до сусідки. Тут же він переводить дискусію в інше русло — пропонує привезти кішку передбачуваній господині, і відразу цікавиться винагородою. Здавалося б, усе просто — судячи з листування, людина зважилася нажитися на власниці, яка розшукує улюбленицю. Але не все так просто. Сергію гроші не потрібні. Як винагороду він просить у дівчини фото в стилі ню.

На заперечення дівчини і погрози поліцією, реагує не замислюючись. Шахрай прекрасно розуміє, що поліція дівчині не допоможе. Навряд чи вони у своєму «щільному» графіку зйомки блокбастерів, будуть відволікатися на кішку, честь і гідність дівчини. Сергій відповідає, що за ніком у месенджер і профілем без фото йому нічого не загрожує. І переходить до «важкої артилерії», шантажуючи дівчину тим, що якщо кішка їй не потрібна, він відправити її «пограти зі своїми доберманами», яких він «іноді забуває погодувати».

Скоріш за все, що ні доберманів, ні кішки, ні мізків, у Сергія немає, і не буде. Що ж, шахраїв в окупації більш ніж достатньо. Але таких, яким і грошей не потрібно, аби на оголене тіло подивитися, погодьтеся, ще не було…

Интим фото в обмен на кошку - извращенцы завезли в Мелитополь новые технологии шантажа (фото)Интим фото в обмен на кошку - извращенцы завезли в Мелитополь новые технологии шантажа (фото)Интим фото в обмен на кошку - извращенцы завезли в Мелитополь новые технологии шантажа (фото)Интим фото в обмен на кошку - извращенцы завезли в Мелитополь новые технологии шантажа (фото)Интим фото в обмен на кошку - извращенцы завезли в Мелитополь новые технологии шантажа (фото)

.

.

У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа.
Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp

Источник: https://forpost.media/novosti/intym-foto-v-obmin-na-kishku-zbochentsi-zavezly-u-melitopol-novi-tekhnolohii-shantazhu.html

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top