У «Запоріжжяобленерго» показали процесс відновлення підстанції, яка постраждала від російських обстрілів (ФОТО)

На підстанції «Запоріжжяобленерго», що постраждала від ворожих обстрілів, розпочато другу чергу капітального ремонту.

Новий очільник ПАТ «Запоріжжяобленерго» Андрій Стасевський ознайомився з ходом виконання капітального ремонту обладнання на одній з підстанцій, що зазнала значних руйнувань під час ракетних атак ворога.

Від цієї підстанції здійснюється живлення понад 30 тисяч споживачів, у тому числі критична інфраструктура, тож наш обов’язок – забезпечити стале та надійне функціонування цього об’єкту та в цілому енергомережі 35-150кВ у Запорізькій області, — наголосив Андрій Стасевський.

Частково обладнання було відновлено минулого року, що дало змогу пройти опалювальний сезон 2023-2024 без суттєвих перебоїв в енергопостачанні.

Наразі тривають роботи із заміни другого трансформатора, що у підсумку забезпечить додаткову потужність підстанції та відповідний нормативним вимогам рівень надійності енергозабезпечення споживачів.

Завдяки підтримці Міністерства енергетики та міжнародних партнерів ми отримали необхідне для продовження ремонтів обладнання. Маємо впевненість, що до настання нового осінньо-зимового періоду підстанція функціонуватиме в нормальному режимі роботи та забезпечуватиме надійний та якісний розподіл електроенергії нашим клієнтам, — резюмував керівник ПАТ «Запоріжжяобленерго». (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Підписуйтесь на Акцент в Источник: https://akzent.zp.ua/u-zaporizhzhyaoblenergo-pokazali-protsess-vidnovlennya-pidstantsiyi-yaka-postrazhdala-vid-rosijskih-obstriliv-foto/

Мы в Telegram, наш Telegram bot — @zpua_bot, Мы в Viber, Мы на Facebook

Share this post

нет
scroll to top